O nama

Preduzeće Elcom Trade d.o.o. osnovano je 2003. godine. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija uređaja za klimatizaciju u koje spadaju rezidencijalni split sistemi, laki komercijalni sistemi (kanalski, kasetni, parapetno-podplafonski), VRF sistemi, multi sistemi i vodeni sistemi (water chiller, fan coil).

Široku lepezu naših kupaca čine investitori, građevinske firme, projektni biroi, marketi, prodavnice bele tehnike i mnogobrojne samostalne radnje i servisi. Takođe poseban akcenat stavljamo na primenu naših rešenja koja su našla svoje mesto u industrijskim, zdravstvenim, turističkim, poslovnim i rezidencijalnim objektima, bankama, računskim centrima, mega marketima, sportskim centrima itd.

Spremni smo da odgovorimo na sve zahteve za projektovanje, ugradnju i servis opreme za klimatizaciju.

O našoj poziciji na tržištu najviše govori podatak da smo od osnivanja preduzeća prodali više od 350.000 uređaja za klimatizaciju.

Zaposleni preduzeća Elcom Trade, da bi opravdali ukazano poverenje krajnjih korisnika, držaće se osnovnih postulata uspešnosti jednog preduzeća gde će krajnji ciljevi biti da još više poboljšamo kvalitet naših usluga u šta spadaju ugradnja, servis, brza isporuka robe, kao i svi drugi zahtevi krajnjih korisnika.

Kontaktirajte nas